JOUW WEEKMENU OP MAAT

Kun jij een week zonder vlees? Bij Beyond Meat® vinden we het belangrijk dat je kunt eten wat je lekker vindt! En daar hoef je je stukje vlees niet voor te missen... Wij zijn ervan overtuigd dat je met Beyond Meat® aan jouw favoriete gerechten dezelfde smaak en beleving kunt toevoegen die je gewend bent van vlees, maar met een positieve impact op onze planeet. Zo wordt een week zonder vlees toch een ‘week met plantaardig vlees’!

Maar wat voor vleeseter ben je eigenlijk? Vul de vragen in en wij helpen je met de lekkerste verrassende gerechten, op jouw voorkeuren afgestemd. Of je nu een traditionele vleeseter bent of een variatie vleeseter, met het gepersonaliseerde menu heb je inspiratie voor de hele week.

Doe de test, ontdek welk type vleeseter jij bent en ontvang jouw menu op maat. Zo maken we er samen een smakelijke week mét plantaardig vlees van ;-)

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen