Jij bent een kieskeurige vleeseter, die alleen gaat voor het allerbeste. Je houdt ervan om uren in de keuken te staan om je gasten en huisgenoten de meest culinaire gerechten voor te schotelen. Lekker is voor jou niet goed genoeg, jij zorgt dat er alleen pronkstukken op tafel komen. Kwaliteit staat voor jou voorop, en het liefst gebruik je biologische ingrediënten uit het seizoen. Beyond Meat® bewondert dat! We helpen je graag om jouw gerechten naar een nóg hoger niveau te tillen. Door plantaardig vlees te ontwikkelen wat écht lekker is, en waarmee je alle kanten op kunt in de keuken. We hopen daarom dat onze nieuwste innovatie Beyond Mince® bij jou als fijnproever in de smaak valt, en willen je uitnodigen om deze te proeven tijdens een week zonder vlees.

Ontvang jouw persoonlijke menu, mét plantaardig vlees van Beyond Meat®
Wij hebben een persoonlijk menu voor je ontwikkeld, dat jij als bourgondische vleeseter zéker gaat waarderen. Laat je emailadres achter en ontvang jouw menu in je inbox.

BOURGONDISCHE VLEESETER
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen