Go Beyond®

Beyond Meat®, opgericht in 2009, heeft als missie om vlees rechtstreeks van planten te maken. Onze producten op basis van plantaardige eiwitten zien er niet alleen uit als vlees, ze smaken ook zoals de burgers, het gehakt en de worstjes die je gewend bent. Dus je hoeft qua beleving niets in te leveren. Goede plantaardige ingrediënten zorgen voor de kwaliteit van onze producten. Wij geloven dat kleine keuzes, zoals het vervangen van dierlijk vlees door plantaardig vlees op je bord, een grote impact kunnen hebben op de gezondheid van onze planeet. Doe jij met ons mee?

 

Ontdek onze producten

Beyond Mince

Beyond Mince®

Onze nieuwste variant Beyond Mince® maakt het mogelijk om je favoriete vleesklassiekers te maken, of erop los te experimenteren in de keuken. Van een klassieke bolognesesaus, tot gekruide balletjes of zelfs BBQ-spiesjes: met dit plantaardige gehakt maak je precies wat jij lekker vindt!

Beyond Burger

Beyond Burger®

De Beyond Burger® ziet eruit als vlees, bereid je als vlees en smaakt als vlees. Maar hij is gemaakt van erwteneiwit, en dat maakt hem veel beter voor de wereld. Hiermee maak je moeiteloos een stoere en sappige burger, waar het water je van in de mond loopt. Proeven is geloven!

Beyond Sausage

Beyond Sausage®

De plantaardige worstjes die smaken zoals je gewend bent! De Beyond Sausage® is gemaakt van plantaardige ingrediënten en is daarmee lager in vet en duurzamer dan dierlijke worstjes. Een echte win-win als je het ons vraagt. Serveer hem als hotdog of eet hem bij een traditioneel Hollandse stamppot!

Bezig met laden... Bezig met laden...

 

Wij gaan voor een betere toekomst, doe je mee? GO BEYOND®!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen