Privacy- en cookiepolicy

Identiteit
Deze privacyverklaring geldt voor de website weekzondervleesmetvlees.nl van HOKRA ontwikkeld voor Beyond Meat gevestigd te Amsterdam.

Contactgegevens

Beyond Meat EU B.V.

Schiphol Boulevard 359,

1118 BJ, Schiphol Netherlands

Contactgegevens voor privacy gerelateerde vragen:
Contactpersoon: Ankie Crielaard (Hokra)

Persoonsgegevens en doeleinden

Hokra verwerkt de volgende persoonsgegevens voor het organiseren van de quiz en het versturen van een digitale mailing en/of kaart worden door Hokra verwerkt.:

- Voornaam en achternaam
- Emailadres(sen)
- Uw quiz antwoorden

Deze verwerking is nodig voor het leveren van de diensten waar U om vroeg.

U kan ook vragen op de hoogte gehouden te worden van Beyond Meat activiteiten.  Daarvoor verwerken wij uw emailadres. Deze verwerking is gebaseerd op uw toestemming.

HOKRA verwerkt ook technische gegevens (log files) om de website weer te geven en te beschermen. Deze verwerking is gebaseerd op HOKRA’s legitiem belang.

HOKRA gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden.


Ontvangers
De gevraagde en ontvangen persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden, maar kunnen wel gedeeld worden met dienstverleners.

Duur
Uw gegevens worden bewaard voor de duur van de quiz en twee maanden daarna. 

Indien U op de hoogte wenst gehouden te worden van Beyond Meat activiteiten, bewaart HOKRA uw emailadres zolang er een relatie bestaat tussen U en Beyond Meat. Mocht er 2 jaar na het laatste contact geen sprake meer zijn van een relatie dan zullen de gegevens worden gewist en/of vernietigd en niet verder verwerkt worden voor andere doeleinden.

Inzage, rectificatie en/of wissen
U heeft het recht Uw gegevens in te zien of te wissen. Tevens heeft U recht op rectificatie, restrictie en verzet.

Voor de verwerkingen gebaseerd op Uw toestemming, heeft U het recht deze toestemming op elk moment in te trekken.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met HOKRA via info@weekzondervleesmetvlees.nl.

Klachten
U heeft het recht om tegen de verwerking van uw persoonsgegevens een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voordat u dit doet, neem gerust altijd eerst contact op met HOKRA, de organisatie die uw gegevens verwerkt.

Cookies
De HOKRA-website gebruikt cookies.

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website. En soms kan ook een andere website de cookie lezen en er informatie in opslaan. Sommige cookies zijn noodzakelijk omdat de website het anders niet doet. Er zijn ook cookies die handig zijn voor de bezoeker. Bijvoorbeeld omdat hij onthoudt in welke taal u de website wilt lezen. Maar veel cookies worden gebruikt om bij te houden wat u op internet doet. Bijvoorbeeld naar welke pagina's u hebt gekeken.

Wij maken gebruik van noodzakelijke cookies die de basisinstellingen onthouden en statistieken bijhouden. Daarnaast worden er nog functionele cookies geplaatst die het mogelijk maken pagina’s te delen via social media.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie wordt samen met het IP-adres van je computer door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Uitzonderingen en/of aanvullingen

Derde landen:
Uw gegevens worden grotendeels opgeslagen op servers die zich in Europa bevinden. Alleen Google slaat gegevens ook buiten Europa op, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten. Die landen bieden niet noodzakelijk hetzelfde niveau van bescherming als in de EU.

Sociale Media:
Op de website zijn knoppen (en/of links) opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of te delen op diverse sociale media kanalen zoals Facebook en Twitter Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie om onder ander het gedrag van bezoekers te analyseren.

Lees de privacyverklaring van deze sociale media (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Onderstaand vindt u de links naar de privacyverklaringen van Google, Facebook en Twitter

Google
Facebook
Twitter

Scroll naar boven
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen